Haga

Hagmarksvägen 15B

Boarea
25 m²
Antal rum
1 rum
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift
2 759 kr/mån
Pris
1 295 000 kr utgångspris
Camilla Dahl Ansvarig mäklare 070-963 72 30

Visningar

Torsdag 5 Oktober kl 17:00 - 17:30
Söndag 8 Oktober kl 13:00 - 13:30
Boka visning

Haga » Nybyggd vindslägenhet med ypperligt läge!

På attraktiv adress saluförs nu denna unika tillika nybyggda vindslägenhet á 1 rum och kök. Hagmarksvägen 15B innefattar allt du behöver för ett bekvämt vardagsliv och samtliga detaljer är noggrant avvägda och utvalda. Söker du en lägenhet med bra avgift och som på ett stilrent sätt tar compact living till en ny nivå? Då är detta bostaden för dig! Till lägenheten hör ett förråd, detta ligger dörr i dörr med lägenheten.

» Lägenheten säljs möblerad!
» Här bor du nära city och Umeå Universitet!
» Snabbt tillträde möjligt!

Gångavstånd till city, resecentrum (buss- och tågstation), flertalet parker, Gammlia och I20-skogen med otaliga motionsmöjligheter. Nära har ni även till matbutiker, restaurang och pizzerior samt två fina gymanläggningar. Ni tar er enkelt till universitet och sjukhus med antingen buss, bil eller cykel alternativt till fots.
 • Rumsbeskrivning

  En hemtrevlig känsla möter dig redan i trapphuset och förstärks ytterligare när du tar klivet in i lägenheten, du vet den där känslan som säger "Välkommen hem". Under dina fötter ligger ett stilrent såväl som slitstarkt klinkergolv, där klinkerplattorna slutar tar ett fint laminatgolv vid. I anslutning till entrén finns plats för avhängning av ytterkläder och skor.

  Första svängen till vänster leder dig in till det stora, helkaklade badrummet. Klassiska, tidlösa färger på både väggar och golv. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med vikbara glasdörrar. Som pricken över i:et har detta badrum även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare - vardagslyx när den är som bäst!

  Allrummet är väl tilltaget och ger plats för hemmets alla delar: kök, sällskaps- och sovdel. Hur du väljer att möblera är helt upp till dig. Köket har allt du behöver för att skapa din paradrätt: bra förvaring, god arbetsyta och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spis och fläkt.

 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Hagmarksvägen 15B
  Postadress
  90345 UMEÅ
  Område
  Haga
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  B-1202
  Boarea
  25 m² (föreningens information)
  Antal rum
  1 rum och kök

  Byggnad

  Byggnadsår
  1949, lägenheten byggd 2023
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Våningsplan
  3 av 3. Hiss finns ej.
  Övriga byggnader/utrymmen
  Förråd på samma våningsplan som lägenheten.

  Ekonomi

  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 759 kr/mån
  I avgiften ingår värme, vatten/avlopp
  Andel i föreningen
  5.5228%
  Bostaden är pantsatt
  Nej
 • Namn
  Brf Ängsmarken 3
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769641-8842
  Antal lägenheter
  11 st
  Parkering 5 st p-platser med motorvärmare.
  4 st garageplatser.
  Gemensamma utrymmen Gemensam tvättstuga i källaren.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Haga är en av Umeås äldsta stadsdelar, och tveklöst en av de populäraste. Haga är en god representant för mycket av det som kännetecknar vårt Umeå – här är ungt och urbant men på samma gång hemvävt, och alltid med ett passionerat förhållande till träning och natur.

  Här finns en blandad bebyggelse av trä och tegel, villor, radhus och hyreshus, fördelade i ett oregelbundet och charmigt gatunät – ett arv från de stadsplaner som lades i stadsdelens ungdom. Och här är vi faktiskt ännu yngre än det redan unga snittet i Umeå.

  På Haga är vi omgivna av shopping i norr, centrum i söder och Umeås två stora rekreationsområden i öster och väster; Stadsliden och I20-området. Mycket av Umeås elitidrott sker på Umeå Energi Arena med massor av innebandy, fotboll, basket med mera – som ihop med intilliggande Gammlia gör området till en naturlig och populär mötesplats. Allt detta skapar unika förutsättningar för ett tryggt stadsliv i kombination med ett aktivt och hållbart friluftsliv.

  Kommunikation

  Goda förbindelser med buss överallt inom Umeå. Från Haga har du cykel- eller promenadavstånd vart du än kan tänkas behöva fara.

  Närservice

  För den som är motionssugen finns en inomhushall för innebandy och basket, gym, simhall och ett elljusspår. Om du hellre tittar på sport än att sporta själv, finns Gammliavallen som är Umeås största fotbollsarena. Haga erbjuder dock så mycket mer än möjligheten att motionera, här hittar du bland mycket annat restaurang, mataffärer, frisör och skolor.

  Övrigt om området

  Två sevärdheter:
  Sara Lidman-tunneln vid Järnvägsstationen
  Tunneln är entrén till Haga. Ett konstverk i sig. Med författarens citat på väggar, fågelkvitter, ljus och rymd kan du känna dig trygg när du ska till och från centrala stan.

  Östra kyrkogatan
  Eller ÖK som den kallas. En livsnerv som löper genom hela stadsdelen från söder till norr.