Din lokala mäklarfirma som värdesätter hög service och kundnöjdhet!

2015 började resan för Ahlm respektive Dahl, på den tiden som anställda under ett annat varumärke. De kommande 5 åren kantades av tidiga mornar, sena kvällar, ständig tillgänglighet och siktet inställt på att hela tiden bli än bättre i rollen som fastighetsmäklare.

Sida vid sida blev vi snabbt ett inarbetat team och år 2020 bröt vi oss lös för att bli Ahlm & Dahl – Din mäklare i Umeå. Vi värdesätter hög service och kundnöjdhet!

Vi erbjuder ett engagerat mäklarteam med många bostadsaffärer i bagaget, ett köpstarkt kundregister som alltid är up-to-date samt marknadens bästa bilder. Vi förmedlar inte objekt, vi förmedlar hem och vi gör det med vetskapen om att ingen försäljning är den andra lik men att alla försäljningar kan nå ett lyckat resultat. Vi arbetar med större flexibilitet, noggrannhet och kvalitet än någon annan för att ditt livs största affär även ska bli ditt livs bästa affär.

Värdera din bostad

Går du i säljtankar, ska du förhandla om dina lån med banken eller är du måhända bara lite nyfiken på vad din bostad kan tänkas vara värd? Kontakta oss för en värdering!