Rekommendationer

Funderar du på att anlita Ahlm & Dahl kan det vara tryggt att höra vad tidigare kunder har sagt om oss.

"Otroligt duktig Mäklare, hög kvalité, lyhörd och bra energi! Man kände sig trygg genom hela processen.

Bra lokalkännedom, snabba återkopplingar och en fingertoppskänsla när det kommer till allt i försäljningsprocessen.
Rekommenderar alla dagar Andreas på Ahlm & Dahl, kommer definitivt kontakta honom igen vid nästa försäljning!"

säljare på Sjöråvägen 8A

"Andreas var fantastisk vid försäljningen av våran bostad, han var lyhörd, otroligt duktig på återkoppla och gjorde ett fantastiskt jobb , Kan varmt rekommendera honom och Ahlm&Dahl"

säljare på Lyktvägen 33D

"Andreas har gjort ett toppen jobb genom hela processen, snabb återkoppling, påläst och god känsla mot köpare som nu är super nöjd över sin nya bostad. Jag rekommenderar Andreas varmt till alla som vill ha en proffsig mäklare med mycket energi!! "

säljare på Kvarnvägen 3C

"Kunde inte gått smidigare att sälja min lägenhet. Extremt professionell och kunnig, skulle rekommendera Camilla och hennes mäklarföretag Ahlm och Dahl till alla som säljer i framtiden. "

säljare på Östermalmsgatan 20E

"Camilla är en otroligt lyhörd och kunnig mäklare, har alltid svar på frågor som dyker upp och är tillgänglig via mail och telefon oavsett dag och tid vilket uppskattas av både köpare och säljare. Vi kommer fortsätta anlita Camilla vid framtida affärer. "

säljare på Östra Kyrkogatan 54C

"Umeås i särklass BÄSTA mäklare! Hon överträffade alla våra förväntningar och mer där till. Tillgänglig, proffsig & helt fantastiskt! Skulle lätt sälja med Camilla igen! "

säljare på Björnbärsvägen 1A

"Adrian är så duktig, kunnig och hjälpsam! Kunde inte haft en bättre mäklare. Rekommenderar på det starkaste! "

säljare på Älvans väg 86

"Adrian var helt underbar från början till slut.
Jag kände mig trygg med hur han agerade, kontinuerligt uppdaterad gällande processen och det hela var både enkelt och roligt.
Jag skulle rekommendera Adrian till alla som vill sälja deras bostad i Umeå på ett snyggt, smidigt och tryggt sätt. Han förmedlade även ett otroligt bra slutpris.
You go man!”

Säljare på Mariehemsvägen 29G

Värdera din bostad

Går du i säljtankar, ska du förhandla om dina lån med banken eller är du måhända bara lite nyfiken på vad din bostad kan tänkas vara värd? Kontakta oss för en värdering!