Teg

Tankvägen 20B

Boarea
46 m²
Antal rum
2 rum
Våningsplan
2 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift
2 677 kr/mån
Pris
1 995 000 kr utgångspris
Camilla Dahl Ansvarig mäklare 070-963 72 30

Visningar

Tisdag 5 Mars kl 17:00 - 17:30
Boka visning

Teg » Fin 2:a med hög standard!

Fördelat över 46 smarta kvadratmeter inryms allt du behöver sett till både funktion och utseende! Ta klivet in till en inbjudande hall som är utformad för att erbjuda bra förvaring och ge en välkomnande känsla. Badrummet är väl tilltaget och dessutom helkaklat, utrustat med golvvärme och försett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök och vardagsrum integrerar i en öppen planlösning och från vardagsrummet tar du dig ut på den tämligen stora balkongen. Sovrummet skärmas av från vardagsrummet med glasparti i industristil.

» För er som har svårt att hålla koll på nycklar kan ni dra en lättnadens suck - lägenhetsdörren har ett digitalt lås (Yale Doorman).
» Varmförråd i källaren, dit tar ni er smidigt med husets hiss.

Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

För mer information om Kvarteret Verkstan: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea/teg/verkstan/om-kvarteret-verkstan/
 • Rumsbeskrivning

  Stig på! På andra sidan lägenhetsdörren får ni ett varmt välkomnande av en rymlig likväl som praktisk hall. Avhängning av ytterkläder och skor sker direkt till vänster om entrén. Förvaring? Stor skjutdörrsgarderob med glasdörrar sträcker sig från golv till tak och vägg till vägg, bakom skjutdörrarna finns även ett städskåp.

  Till vänster om hallen ligger badrummet placerat. Kakel och klinker med underliggande golvvärme är både lyxigt och komfortabelt. Badrummet är försett med wc, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörna med vikbara glasdörrar. Vidare finns här kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänkskiva ovanpå samt ett badrumsskåp. Förberett för handdukstork.

  Till höger om hallen finner ni kök och vardagsrum i en modern, öppen planlösning.

  Köket har komplett maskinpark bestående av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, ugn, induktionshäll och fläktkåpa. Gott om förvaring och generösa arbetsytor tack vare välplanerat kök samt att säljaren har valt till en köksö.

  Vardagsrummet ger plats för soffa och tv-bänk. Från köket/vardagsrummet tar ni er ut på den cirka 9 kvm stora balkongen.

  Sovrummet disponeras innanför vardagsrummet - sovrummet skärmas av från vardagsrummet med glasparti i industristil. Nuvarande ägare har satt upp gardinskenor om man önskar dra gardiner för både fönstret och detta glasparti. Sovrummet ger plats för dubbelsäng.

 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Tankvägen 20B
  Postadress
  90430 Umeå
  Område
  Teg
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  1-1103
  Boarea
  46 m² (föreningens information)
  Antal rum
  2 rum och kök

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2022
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  2 av 5. Hiss finns.
  Övriga byggnader/utrymmen
  Till lägenheten hör ett rymligt förråd, beläget i källaren.

  Cykelparkeringar finns på gården och i källaren.

  Ekonomi

  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 677 kr/mån
  I avgiften ingår värme, tv och bredband
  Andel i föreningen
  0.26979%
  Andel av årsavgift
  0.41013%
  Bostaden är pantsatt
  Ja
  Nettoskuldsättning
  731 979 kr

  Uteplats/balkong

  Balkong, läge nordväst
 • Allmänt om föreningen
  BRF Verkstan 1 är en bostadsrättsförening där husen började byggas 2021. Föreningen förfogar över 160 lägenheter i fem hus och 1 lokal belägna på Verkstadsgatan, Tankvägen, Skomakargatan och Klackgatan.
  Namn
  Brf Verkstan 1
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769639-0678
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  160 st
  Antal lokaler
  1 st
  TV/bredband
  Lägenheterna utrustas med datanät för TV, telefon och datakommunikation.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Renoveringar
  Föreningen ser över inglasning av balkongerna. Detta kommer att bekostas av bostadsrättsinnehavarna.
  Gårdsplats
  På innergård finns gemensamhetsytor samt en gemensamhetslokal med takterrass med växthus på. På gården återfinns grönytor bestående av gräsmattor och planteringar. På gården återfinns även cykelförråd, sittplatser och lekyta.
  Parkering Föreningen har tillgång till 118 parkeringsplatser i underjordiskt garage varav fem är HKP parkeringsplatser och 31 platser av dessa är utrustade för att ladda elbilar. Garaget nås med hiss.

  Garageplats: 1100 kr/mån.
  Laddplats: 1300 kr/mån (exklusive el)
  MC-plats: 500 kr/mån.

  Separat kö tillämpas.
  Gemensamma utrymmen Det kommer totalt att finnas tre miljörum i kvarteret.

  Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

  På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

  Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.

  Gemensamhetsutrymmen summerat:

  - Uthyrningslägenhet
  - Relax med bastu, dusch och en härlig terrass med vacker kvällssol
  - Det finns ytterligare en stor gemensam takterrass.
  - Orangeri med odlingslådor på dess tak samt ett växthus
  - Utegym
  - Grillplats
  - Boulebana
  - Lekplats
  - Cykelförråd
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Teg har succesivt byggts ut genom åren, vilket har skapat en mosaik av bebyggelsemiljöer med spår av olika planeringsideal där stadsdelens årsringar och struktur tydligt kan tydas. Det som först var enskilda gårdar, som sedan blev separata bykärnor till att de sammanvuxna byarna slutligen införlivades i Umeå stad. Förnyelse- och förtätningsprojekt som Söderslätts tidstypiska ringgator och egnahemsbebyggelse berättar också sin del av historien. Detta är en stadsdel med bred variation som ligger många nära hjärtat.

  En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Även slätten präglar karaktären i stadsdelen och är en viktig rekreationsresurs. För rekreation är också Röbäcksskogen central.

  På Söderslätts handelsområde finns Avion med Ikea utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats på cykelavstånd till centrum.

  Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik.

  Det finns anledning att hålla span på Tegsområdet då det här planeras några av de allra största framtida stadsutvecklingsprojekten. Förutom den betydande omvandlingen av gamla E4 handlar det även om utbyggnad på Öns norra spets med plats för uppemot 7 000 boende.