Teg

Verkstadsgatan 7A

Boarea
102.5 m²
Antal rum
3 rum, varav 2 sovrum
Våningsplan
1. Hiss finns.
Månadsavgift
5 368 kr/mån
Pris
3 695 000 kr utgångspris
Camilla Dahl Ansvarig mäklare 070-963 72 30

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Teg » Gavellägenhet! Stor och fin 3:a

För er som drömmer om stora ytor men inte nödvändigtvis många rum - varmt välkomna till Verkstadsgatan 7A och 102,5 representativa kvadratmetrar som fördelar sig på 3 rum och kök! Lägenheten färdigställdes december 2023 varpå skick och standard håller absolut högsta kvalitet. Huvudsovrummet blir som en svit med direktaccess till eget, helkaklat badrum, klädkammare samt altandörr som leder er ut på stenbelagd uteplats och föreningens innergård. Interiört erbjuds ni ytterligare ett helkaklat badrum, ett till sovrum, en till klädkammare samt kök och vardagsrum som integrerar i en ljus och öppen planlösning. Köket är smakfullt inrett med köksskåp i samma kulör som era fönster, rostfria/svarta vitvaror och en exklusiv stenskiva på bänkytorna i köket.

Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.
 • Rumsbeskrivning

  Lägenheten är bekvämt belägen på första bostadsplanet i ett hus som nås från två ingångar - från innergården kliver ni in på samma våningsplan som lägenheten ligger på, från gatan når ni lägenheten genom att gå 10 trappsteg eller åka hiss.

  Lägenhetsdörren har ett digitalt lås (Yale Doorman) och på andra sidan dörren välkomnas ni av en ljus hall med fokus på förvaring. En skjutdörrsgarderob med spegeldörrar kompletteras med en praktisk klädkammare.

  Första svängen till höger leder er in i ett av lägenhetens totalt två sovrum. Detta sovrum är cirka 11 kvm stort och försett med dubbla skjutdörrsgarderober, även denna gång har man valt fina spegeldörrar. Rummet går att använda som sovrum, hemmakontor eller kanske en kombination?

  Till vänster om hallen finner ni ett helkaklat badrum. Smakfull färgsättning på både kakel och klinker ger badrummet en harmonisk känsla likväl som det andas lyx. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning och dusch med vikbara glasdörrar.

  Rakt fram från hallen kliver ni in i bostadens hjärta - cirka 48 kvm social yta med helt magiskt ljusinsläpp! Kök, matplats och vardagsrum bjuder verkligen in till att umgås med familj och vänner oavsett om det vankas storbak eller en festlig middag.

  Köket är format i vinkel och kompletterat med en köksö vilket ger generöst med yta både för förvaring av porslin och köksgeråd samtidigt som det finns gott om plats för att tillaga och servera mat och bakverk utan att behöva ställa undan kaffekokaren, brödrosten etc. Köket är smakfullt inrett med köksskåp i samma kulör som era fönster, rostfria/svarta vitvaror och en exklusiv stenskiva. Fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll.

  Matplatsen placeras naturligt intill köket, yta finns för ett stort köksbord i valfri form.

  Huvudsovrummet blir som en svit med direktaccess till eget, helkaklat badrum, klädkammare samt altandörr som leder er ut på stenbelagd uteplats och föreningens innergård. Detta badrum är större än det föregående och inrymmer både tvättmaskin (självdoserande) och torktumlare!

 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Verkstadsgatan 7A
  Postadress
  90430 Umeå
  Område
  Teg
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  6-1001
  Boarea
  102.5 m² (föreningens information)
  Antal rum
  3 rum och kök, varav 2 sovrum

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2023
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  1. Hiss finns.

  Ekonomi

  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 368 kr/mån
  I avgiften ingår värme, tv och bredband
  Andel i föreningen
  0.63167%
  Andel av årsavgift
  0.82226%
  Bostaden är pantsatt
  Nej
  Nettoskuldsättning
  1 467 528 kr
 • Allmänt om föreningen
  BRF Verkstan 1 är en bostadsrättsförening där husen började byggas 2021. Föreningen förfogar över 160 lägenheter i fem hus och 1 lokal belägna på Verkstadsgatan, Tankvägen, Skomakargatan och Klackgatan.
  Namn
  Brf Verkstan 1
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769639-0678
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  160 st
  Antal lokaler
  1 st
  TV/bredband
  Lägenheterna utrustas med datanät för TV, telefon och datakommunikation.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Renoveringar
  Föreningen ser över inglasning av balkongerna. Detta kommer att bekostas av bostadsrättsinnehavarna.
  Gårdsplats
  På innergård finns gemensamhetsytor samt en gemensamhetslokal med takterrass med växthus på. På gården återfinns grönytor bestående av gräsmattor och planteringar. På gården återfinns även cykelförråd, sittplatser och lekyta.
  Parkering Föreningen har tillgång till 118 parkeringsplatser i underjordiskt garage varav fem är HKP parkeringsplatser och 31 platser av dessa är utrustade för att ladda elbilar. Garaget nås med hiss.

  Garageplats: 1100 kr/mån.
  Laddplats: 1300 kr/mån (exklusive el)
  MC-plats: 500 kr/mån.

  Separat kö tillämpas.
  Gemensamma utrymmen Det kommer totalt att finnas tre miljörum i kvarteret.

  Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

  På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

  Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.

  Gemensamhetsutrymmen summerat:

  - Uthyrningslägenhet
  - Relax med bastu, dusch och en härlig terrass med vacker kvällssol
  - Det finns ytterligare en stor gemensam takterrass.
  - Orangeri med odlingslådor på dess tak samt ett växthus
  - Utegym
  - Grillplats
  - Boulebana
  - Lekplats
  - Cykelförråd
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Teg har succesivt byggts ut genom åren, vilket har skapat en mosaik av bebyggelsemiljöer med spår av olika planeringsideal där stadsdelens årsringar och struktur tydligt kan tydas. Det som först var enskilda gårdar, som sedan blev separata bykärnor till att de sammanvuxna byarna slutligen införlivades i Umeå stad. Förnyelse- och förtätningsprojekt som Söderslätts tidstypiska ringgator och egnahemsbebyggelse berättar också sin del av historien. Detta är en stadsdel med bred variation som ligger många nära hjärtat.

  En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Även slätten präglar karaktären i stadsdelen och är en viktig rekreationsresurs. För rekreation är också Röbäcksskogen central.

  På Söderslätts handelsområde finns Avion med Ikea utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats på cykelavstånd till centrum.

  Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik.

  Det finns anledning att hålla span på Tegsområdet då det här planeras några av de allra största framtida stadsutvecklingsprojekten. Förutom den betydande omvandlingen av gamla E4 handlar det även om utbyggnad på Öns norra spets med plats för uppemot 7 000 boende.