Sandåkern

Sandåkersgatan 11B

Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Våningsplan
7. Hiss finns.
Månadsavgift
4 702 kr/mån
Pris
2 895 000 kr utgångspris
Adrian Javaher Ansvarig mäklare 070-269 10 30

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Sandåkern » Högklassigt boende, högt upp i huset med fina vyer!

// 13 kvm inglasad balkong // Högt upp i huset // Exklusiva tillval //

Varmt välkomna till detta fantastiska och högklassiga boende på Sandåkersgatan 11B, ett fantastiskt läge högt upp huset med låg månadsavgift! Fräscha och omhändertagna fastigheter som bildades 2015.
Här finner ni en trea om 76 kvm med exklusiva tillval, tilltalande vyer och generösa ljusinsläpp.
Förutom en attraktiv planlösning och exklusiva materialval erbjuder denna bostad ett rymligt och välplanerat kök med full utrustning. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, praktiska arbetsytor och plats för ett matbord till det större sällskapet. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till optimala sällskapsutrymmen och en härlig känsla av rymd. Stort vardagsrum med breda fönsterpartier och generösa ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du även bostadens väl tilltagna och inglasade balkong som vetter ut om föreningens innergård. Den fina trallen och spotlightsen bidrar till en väldigt trivsamt och avkopplande känsla. Här kan du avnjuta solen från morgon till kväll med vackra vyer och ett insynsskyddat läge. Två rymliga sovrum med goda möjligheter till förvaring. Vidare fördelar sig detta hem på ett stort badrum smakfulla tillval och utrustat med tvättmaskin och torktumlare, inredd klädkammare samt en välkomnande och öppen hall med möjligheter till förvaring och avhängning.

Här bor ni en ekonomiskt stabil förening med vackra och välplanerade innergårdar med närhet till det mesta. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område.
Med några få minuter cykeltur når ni Umeå City där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker.
Med direket närhet finner Noliahallen som ibland nyttjas som mässhall, här finns även möjligheter till ett brett utbud av idrottsaktiviteter såsom ishockeyhall, curling, fotbollsplaner, inomhushallar för innebandy och friidrott.
Nära tillhands finner ni även strandpromenaden och Rödberget med vackra vandringsleder. Helt perfekt för friluftsmänniskan och den aktive.
Goda kommunikationer och cykelvägar omgivna och gröna och härliga miljöer till city!

Välkommen att boka visning eller kontakta Adrian för mer info!
 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Sandåkersgatan 11B
  Postadress
  90351 UMEÅ
  Område
  Sandåkern
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  B701
  Boarea
  76 m²
  Antal rum
  3 rum och kök

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2015
  Fönster
  3-glas
  Våningsplan
  7. Hiss finns.

  Ekonomi

  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 702 kr/mån
  Inkl värme, bredband samt tv
  Andel i föreningen
  2.77%
  Andel av årsavgift
  2.77%
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Driftskostnader

  Hushållsel
  4 000 kr/år
  Vatten/avlopp
  5 400 kr/år
  Försäkring
  1 500 kr/år
  Summa
  10 900 kr/år
  Dessa kostnader är enligt schablon för bostäder om liknande storlek.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2017-10-04)
  Energiförbrukning
  83 kWh/m²/år (ATEMP)
  Energiklass
  B
 • Allmänt om föreningen
  Brf Hoppet är en förening som ligger i det nybyggda området Sandåkern i Umeå. Vår förening består av 41 bostadsrätter som färdigställdes 2015. Ungefär 2 km från centrumkärnan ligger Sandåkern som tidigare var en idrottsplats men har nu blivit ett vackert bostadsområde som fortsätter växa.

  Runt knuten finner man Nolia med mässhall och idrottshallar för flertalet sporter. Med några minuter cykling hittar man centrala stan av Umeå med stort utbud av shopping och kultur. Gillar man naturen ligger strandpromenaden nära
  Namn
  Brf Hoppet
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769627-6455
  Antal lägenheter
  41 st
  TV/bredband
  Fiber-TV, internet 500/500 och telefoni (Telenor).
  Parkering Föreningen disponerar 41 parkeringsplatser (inkl. 3 besöksplatser). Platserna är fördelade på 23 carportplatser (600 kr/mån) samt 18 p-platser (350 kr/mån). Lägenhetsägare som har bil har rätt till 1 plats. Inflyttande med bil får som regel en plats.
  Gemensamma utrymmen Det finns en stor cykelbod på innergården, lekplats, grillplats och grönytor. Soprum med källsortering finns vid parkeringen.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Sandåkern ligger i stadsdelen Grisbacka, som är ett omtyckt område. Här bor du i ett klimatsmart kvarter med allt inom räckhåll - du tar dig in till stan på några minuter samtidigt som du har naturen och den porlande Tvärån runt husknuten.
  Sandåkern är en centralt belägen ny stadsdel i Umeå med totalt 700 planerade lägenheter.

  Utvecklingen av Sandåkern i Umeå är ett viktigt steg för att nå den gemensamma visionen att Umeåregionen år 2020 ska vara världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat.

  Sandåkern är en ny stadsdel i Umeå som i väster gränsar mot Grisbacka, i norr mot Vännäsvägen (E12/Blå vägen) och i öster mot Tvärån.

  På mark som tidigare rymde Sandåkerns idrottsplats (hemmaplan för bland andra Sandåkerns SK) har åren 2010–2015 ett nytt bostadsområde uppförts med totalt cirka 700 lägenheter.