Skiftesvägen 45C

Boarea
140 m²
Tomtarea
417 m²
Adrian Javaher Ansvarig mäklare 070-269 10 30

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Skiftevägen 45C - Ett radhus som uppfyller de allra flesta krav

Varmt välkomna till populära Grubbe och detta stilrena radhus med det bästa från två världar - ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till Umeå City! Med bara 12 minuters cykelväg från Umeås stadskärna finns detta trevliga radhus på 140 kvadrat planerade på bästa möjliga sätt.
Förutom en attraktiv planlösning och stora öppna ytor får du tillgång till en trevlig trädgård. Då detta hus är beläget på gaveln får man tillgång till en skyddad utemiljö med altan, egen och avskild carport samt en braskamin.

Detta hem kännetecknas av god funktion, kvalitet, hållbara materialval. Med sina generösa fönsterpartier, genomtänka funktioner, avskilda och inbjudande uteplatser är radhuset perfekt för de allra flesta!
Utöver en attraktiv planlösning och tilltalande materialval erbjuder denna bostad ett läge med närhet till alla förnödenheter som kan önskas. Då detta hus är beläget på gaveln får man tillgång till en skyddad utemiljö med altan, egen och avskild carport samt en braskamin.

Bostaden fördelar sig på två boendeplan, nedre plan för det sociala och övre plan för det privata. Det finns även en vind med möjlighet till förvaring, grönyta på framsidan samt en trägård med altan på baksidan. Bostadens trädgård ligger i sydväst med ett utbud av diverse bär och fruktträd. På framsidan möts ni ytterligare av en grönyta. Här får ni även tillgång till bostadens förråd. Nedre plan har golvvärme och övre plan har radiatorer.

Plan 1
Ni välkomnas in till en stor och öppen hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda skjudörrsgarderober. Här finner ni även bostadens första badrum med kakel och klinker samt utrustat med tvättpelare.
Från hallen nås även bostadens välplanerade kök med goda möjligheter till förvaring, praktiska arbetsytor och egen matplats som vetter mot framsidan via ett härligt burspråk. Ett perfekt kök att skapa dom trevliga middagarna i. De stora ingångarna till rummen bidrar till en luftig och härlig känsla av rymd. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier i fil som bidrar till generösa ljusinsläpp. Här kan ni även avnjuta årets mörka och kallare årstid framför den mysiga braskaminen.

Plan 2
Öppen och stor hall som fördelar det samtliga rummen. På övre plan finner ni det större badrummet som med enkelhet kan nyttjas som ett spa. Detta exklusiva badrum med sin generösa yta, dubbla handfat och bastu tillsätter verkligen guldkant på tillvaron. Plan 2 erbjuder även tre stora sovrum, två balkonger samt är rymlig och inredd klädkammare.

Stora förvaringsytor är ofta efterfrågat och här har du utöver förvaringen i huset, på vinden även ett förråd i anslutning till carporten.

Läget på Skiftesvägen 45C ligger med gångavstånd från båda förskola, Grisbacka skola och Grubbe skola. Rakt söderut finns generösa områden för rekreationer och motion i form av älven, strandpromenaden och de fina åkrarna. Längs med älven finns gång och cykelbana som åt ena hållet leder in till Umeå City och vidare längs strandpromenaden ändå bort till strömpilen, och åt andra hållet till badplatser i Baggböle och Brännland.

Här bor ni med närhet till det mesta, både Ica kvantum eller Coop för vardagshandlingen, restauranger eller träningspass och avkoppling på IKSU spa. Till huset tillhör en carport. Carporten är utrustad med solceller på tak samt förberett för laddbox. Föredrar du bussen är det gångavstånd till goda förbindelser.

Missa inte chansen,
kontakta Adrian för mer info!
 • Kortfakta

  Typ
  Radhus
  Fast.beteckning
  Härken 15
  Adress
  Skiftesvägen 45C
  Postadress
  90354 Umeå
  Kommun
  Umeå
  Boarea
  140 m² (taxeringsinformation)
  Tomtarea
  417 m²

  Byggnad

  Byggnadstyp
  2-plansvilla
  Byggnadsår
  2004
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas
  Tak
  Plåt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

  Driftskostnader

  Uppvärmning
  12 060 kr/år
  Hushållsel
  16 260 kr/år
  Vatten/avlopp
  8 148 kr/år
  Försäkring
  605 kr/år
  Summa
  37 073 kr/år
  (fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)
  Vatten/spillvatten bostadsfastighet Beräknad årsförbrukning 68 m³ Beräknad årskostnad, inkl moms 4 583 kr Hushållsavfall Avtal Beräknad årskostnad, inkl moms 2 862 kr Dagvatten Avtal Beräknad årskostnad, inkl moms 703 kr Elförbrukning 9 574 kWh Fjärrvärme 9 773 kWh

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2019-09-12)
  Energiförbrukning
  133 kWh/m²/år (ATEMP)
  Primärtenergital
  120 kWh/m²/år
  Energiklass
  D

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Ekonomi

  Taxeringsvärde
  3 440 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Värdeår
  2004
  Byggnadsvärde
  2 100 000 kr
  Markvärde
  1 340 000 kr
  Skatt/avgift
  8 874 kr
  Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

  Pantbrev

  Totalt 6 st pantbrev om 2 937 000 kr.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Detaljplan
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.