Haga

Gustav Garvares Gata 4A

Boarea
78 m²
Antal rum
3 rum
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift
5 002 kr/mån
Pris
2 595 000 kr utgångspris
Camilla Dahl Ansvarig mäklare 070-9637230

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Haga » 3:a med uthyrningsmöjlighet

Vill du bo både bra och billigt? Då ska du bo här! Lägenheten var i grundutförandet en rymlig 3:a med kök, badrum och en gästtoalett men har sedan disponerats om. Resultatet? Två separata lägenheter med varsin ingång, matlagningsmöjligheter och kompletta badrum vilket gör det möjligt att bosätta sig i den ena lägenheten och hyra ut den andra. OBS! För den som önskar går det givetvis att återställa lägenheten så att den utgör en 3:a med dubbla badrum.

Interiört kommer du att uppskatta den stilsäkra renoveringen som man har låtit utföra. Golven löper enhetligt från hallen och in genom lägenhetens alla rum och väggarna är smakfullt färgsatta. Badrummet är helkaklat, köket fullt utrustat och balkongen inglasad, vad mer kan man begära?

För dig som söker lugna kvarter men vill bo med närhet till city, universitet och sjukhus samtidigt som grönskande parker, skog och motionsspår bara ligger ett stenkast bort – här har vi ditt framtida hem!

» Lägenheterna måttar ca 58 kvm respektive 20 kvm.
» 1:an är utrustad med dusch samt ett minikök som inrymmer kyl med frysfack, induktionshäll och fläkt.
 • Rumsbeskrivning.

  Välkommen! Vi börjar med att gå en rundtur i 2-rummaren och det första rummet som vi möts av är hallen. Under era fötter ligger ett nyslipat parkettgolv i ek som löper vidare genom lägenhetens alla rum. Plats för avhängning till vänster om entrén och förvaring lite längre fram till höger i praktisk klädkammare.

  Första svängen till höger leder oss in i det nyrenoverade köket, signerat IKEA. Gott om förvaring i lådor och skafferi samt goda arbetsytor ovan bänkskiva i laminat. Maskinparken består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. Plats för matbord!

  Lite längre fram till höger disponeras det rofyllda sovrummet, beläget in mot den lugna innergården. Här rymmer du utan problem dubbelsäng med nattduksbord på vardera sida. Förvaring via inbygga garderober och plats finns även för byrå om så önskas.

  Rakt fram från hallen sett ligger badrummet. Badrummet är nyrenoverat och här har man valt att kosta på med kakel och klinker på väggar och golv. Badrummet är försett med wc, handfat med kommod, handdukstork och dusch.

  Sist men inte minst har vi vardagsrummet som ligger placerat en bit in till vänster. De väl tilltagna ytorna gör det fullt möjligt att möblera med soffgrupp och matsalsmöbel utan att rummet känns övermöblerat. Härifrån tar ni er ut på den inglasade balkongen som ligger till fördel för eftermiddags- och kvällssol.

  Dörren som länkar samman lägenheterna med varandra är låst men man har valt att inte bygga igen den för den händelse att nästa ägare vill använda lägenheten som en sammanhållen 3-rummare.

  1:an nås i dagsläget via separat dörr i trapphuset. Denna lägenhet är yteffektiv och har kombinerad hall/kök, rymligt badrum med dusch och ett stort allrum med garderobsvägg samt plats för säng, matbord och skrivbord om så önskas. I hall och allrum pryds golvytorna av ett parkettgolv i ek.

  OBS! Föreningen kommer att renovera balkongerna.

 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Gustav Garvares Gata 4A
  Postadress
  90342 UMEÅ
  Område
  Haga
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  14
  Boarea
  78 m² (föreningens information)
  Antal rum
  3 rum och kök

  Byggnad

  Byggnadsår
  1949
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Våningsplan
  3 av 3. Hiss finns ej.

  Ekonomi

  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 002 kr/mån
  I avgiften ingår värme, vatten/avlopp, tv och bredband.
  Andel i föreningen
  1.77407%
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Uteplats/balkong

  Inglasad balkong, läge sydväst.
 • Allmänt om föreningen
  Föreningen består av fyra stycken trevåningshus där det finns allt från 1-rummare till 4-rummare. Vissa lägenheter har även ett uthyrningsrum med egen ingång. Till varje lägenhet finns ett förråd. I föreningen finns två tvättstugor med torkrum i hus 6, hobbyrum i hus 6, bastu/relax i hus 8 och en affärslokal som nu är en pizzeria i hus 10. Föreningen har 41 stycken parkeringsplatser och 18 stycken garageplatser.
  Namn
  HSB, Brf Karbinen
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  794000-0909
  Hemsida
  Antal lägenheter
  65 st varav 6 st hyresrätt(er)
  Antal lokaler
  4 st
  Renoveringar
  Renoveringar:
  2021-2022 (pågående)
  » Byte fönster och balkongdörrar
  » Fasadrenovering och tilläggsisolering
  » Nya portar
  » Ventilationsåtgärder
  » Nya förråd
  2020 » Spolning stammar
  2019 » Byte trapphusbelysning
  2017
  » Byte reglerutrustning UC
  » OVK-besiktning
  2015 » Byte av torktumlare
  2014
  » Bastu och relaxavdelning
  » Nya garageportar
  2007 » Bytt tak
  2001 » Utbyggnad balkonger/nya inglasningar
  1999 » Stambyte

  Kommande renoveringar
  » Relining avloppstammar källaren
  Parkering 6 st varmgarage. 660 kr/mån
  12 st kallgarage. 376 kr/mån
  32 st p-plats med motorvärmare. 184 kr/mån

  4 st gästparkeringar.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Haga är en av Umeås äldsta stadsdelar, och tveklöst en av de populäraste. Haga är en god representant för mycket av det som kännetecknar vårt Umeå – här är ungt och urbant men på samma gång hemvävt, och alltid med ett passionerat förhållande till träning och natur.

  Här finns en blandad bebyggelse av trä och tegel, villor, radhus och hyreshus, fördelade i ett oregelbundet och charmigt gatunät – ett arv från de stadsplaner som lades i stadsdelens ungdom. Och här är vi faktiskt ännu yngre än det redan unga snittet i Umeå.

  På Haga är vi omgivna av shopping i norr, centrum i söder och Umeås två stora rekreationsområden i öster och väster; Stadsliden och I20-området. Mycket av Umeås elitidrott sker på Umeå Energi Arena med massor av innebandy, fotboll, basket med mera – som ihop med intilliggande Gammlia gör området till en naturlig och populär mötesplats. Allt detta skapar unika förutsättningar för ett tryggt stadsliv i kombination med ett aktivt och hållbart friluftsliv.

  Kommunikation

  Goda förbindelser med buss överallt inom Umeå. Från Haga har du cykel- eller promenadavstånd vart du än kan tänkas behöva fara.

  Närservice

  För den som är motionssugen finns en inomhushall för innebandy och basket, gym, simhall och ett elljusspår. Om du hellre tittar på sport än att sporta själv, finns Gammliavallen som är Umeås största fotbollsarena. Haga erbjuder dock så mycket mer än möjligheten att motionera, här hittar du bland mycket annat restaurang, mataffärer, frisör och skolor.

  Övrigt om området

  Två sevärdheter:
  Sara Lidman-tunneln vid Järnvägsstationen
  Tunneln är entrén till Haga. Ett konstverk i sig. Med författarens citat på väggar, fågelkvitter, ljus och rymd kan du känna dig trygg när du ska till och från centrala stan.

  Östra kyrkogatan
  Eller ÖK som den kallas. En livsnerv som löper genom hela stadsdelen från söder till norr.