Teg

Domarevägen 16B

Boarea
35 m²
Antal rum
1 rum
Våningsplan
-1 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift
0 kr/mån
Camilla Dahl Ansvarig mäklare 070-9637230

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Teg » 1:a med separat sovdel

På populära Teg finns nu möjligheten att bli ägare till en välplanerad etta, eller rättare sagt en otrolig en-och-en-halva som jag så fint hade kallat det. Ett utmärkt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. Interiört bjuder denna 1:a på en öppen och smart planlösning med ett kök som gör rätt för sitt namn, praktiskt allrum med plats för både matgrupp och soffa. Vidare finns här även ett separat sovutrymme och helkaklat badrum.

Här bor ni med närhet till matbutiker, restauranger, gym samt IKEA och Avion (shoppingcenter). Promenadavstånd till stadskärnan, ypperligt för dig som studerar på Konstnärligt campus eller jobbar i city. Universitetet och NUS nås smidigt med cykel, buss eller bil.
 • Rumsbeskrivning.

  Hallen välkomnar er med öppna armar och erbjuder avhängning av ytterkläder och skor via hatthylla direkt till vänster. Under era fötter ligger ett stilrent laminatgolv som letar sig vidare in i lägenheten vilket skapar ett fint rumssamband.

  Kök och vardagsrum integrerar i en öppen och social planlösning. Köksdelen är rustad med flertalet skåp och lådor vilket ger er gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Vardagsrumsdelen möbleras helt efter tycke och smak, plats finns för matbord, soffa och tv-bänk.

  Lägenheten är smart planerad med en separat sovdel som rymmer säng och skjutdörrsgarderob. Nuvarande ägare har även ställt in ett skrivbord, det går med andra ord att installera ett hemmakontor för jobb eller studier.

  Lägenhetens badrum måttar god storlek och är försett med kakel och klinker på väggar och golv. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar.

 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Adress
  Domarevägen 16B
  Postadress
  90433 UMEÅ
  Område
  Teg
  Kommun
  Umeå
  Lgh.nr
  301189001-0013
  Boarea
  35 m² (föreningens information)
  Antal rum
  1 rum och kök

  Byggnad

  Byggnadsår
  1958
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Våningsplan
  -1 av 3. Hiss finns ej.

  Ekonomi

  Månadsavgift
  0 kr/mån
  Bostaden är pantsatt
  Nej
 • Namn
  Brf Spetsen
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769625-8073
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Teg har succesivt byggts ut genom åren, vilket har skapat en mosaik av bebyggelsemiljöer med spår av olika planeringsideal där stadsdelens årsringar och struktur tydligt kan tydas. Det som först var enskilda gårdar, som sedan blev separata bykärnor till att de sammanvuxna byarna slutligen införlivades i Umeå stad. Förnyelse- och förtätningsprojekt som Söderslätts tidstypiska ringgator och egnahemsbebyggelse berättar också sin del av historien. Detta är en stadsdel med bred variation som ligger många nära hjärtat.

  En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Även slätten präglar karaktären i stadsdelen och är en viktig rekreationsresurs. För rekreation är också Röbäcksskogen central.

  På Söderslätts handelsområde finns Avion med Ikea utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats på cykelavstånd till centrum.

  Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik.

  Det finns anledning att hålla span på Tegsområdet då det här planeras några av de allra största framtida stadsutvecklingsprojekten. Förutom den betydande omvandlingen av gamla E4 handlar det även om utbyggnad på Öns norra spets med plats för uppemot 7 000 boende.