Kvarnvägen 3B

Väst på stan, UMEÅ

Väst på stan » 2:a på våning 10 med älvsutsikt!

Umeås bästa 2:a? Här bor du högst upp i huset med spektakulär vy och älvens skådespel i blickfånget - en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Lägenheten är belägen i ett hus som stod inflyttningsklart år 2020 vilket innebär genomgående högkvalitativa materialval, modern design och utformning av planlösningen samt en väl tilltagen balkong som dessutom är inglasad! Till lägenheten hör ett varmförråd som ligger beläget i källaren, dit tar du dig smidigt med någon av husets två hissar. » Stor balkong med högt och fritt läge » Låg månadsavgift Och så läget! Här bor du mellan älven och Tvärån, ett stenkast från strandpromenaden och Bölesholmarna. In till centrala stan är det knappa 2 kilometer vilket öppnar upp för en snabb cykeltur eller en uppfriskande promenad. Lägg därtill täta busskommunikationer till citykärnan, universitetet och sjukhuset. Summa summarum: 2:a med nyproduktionskänsla uppe på våning 10/10 + attraktiv adress med naturen runt knuten och absolut närhet till stadens puls = Umeås bästa 2:a! Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Utgångspris
2 795 000 kr
Månadsavgift

2 919 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

49 m²

Våningsplan

10 / 10

Hiss

Ja

Byggnadsår

2020

Fastighetsmäklare

Profil

Camilla Dahl

070-963 72 30

camilla@ahlmdahl.se

Rum

  • Rumsbeskrivning.

    Högst upp i huset väntar en yteffektiv 2:a som måttar 49 väldisponerade kvadratmeter. Uppe på våning 10/10 får ni det bästa välkomnandet, en påkostad enstavsparkett som letar sig vidare in i vardagsrum, kök och sovrum. Utöver det fina, påkostade golvet erbjuder hallen avhängning av ytterkläder och skor direkt till vänster samt förvaring eller städskåp i garderob som kommer att lämnas kvar i lägenheten. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme, spotlights i taket och ett litet vädringsfönster som ger er magisk utsikt. Dusch med infällbara glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och toalett. Dessutom lever ni det goda livet och tvättar när ni behagar - egen kombinerad tvättmaskin/tumlare med bänkyta ovan och rymligt badrumsskåp. Vardagsrum och kök samspelar i en modern, öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger bostaden härlig ljus och rymd samtidigt som utsikten in mot stadskärnan och över älven blir som en levande tavla året om. Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen som blir favorittillhållet under vår, sommar och höst. Köket bjuder på högkvalitativ och stilsäker inredning från Marbodal. Vit skåpinredning sällskapas av ett vitt kakel och en gråmelerad bänkskiva - klockren kombination. Maskinparken består av integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn och mikro i stålfritt, induktionshäll och fläkt. Matbordet placeras naturligt intill fönsterparti med vackra utblickar över älven. Sist men inte minst: det rofyllda sovrummet! Har ni mycket kläder och annat som ni vill ha lättillgängligt men ändå dolt? Då kommer ni verkligen att uppskatta skjutdörrsgarderoben som sträcker sig från golv till tak och vägg till vägg. I sovrummet rymmer ni dubbelsäng!

Månadsavgift

2 919 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten/avlopp, tv och internet.

Balkong, uteplats och bilplats

Inglasad balkong, läge öster.

P-plats med motorvärmare. 500 kr/mån. Varmgarage i källaren. 1000 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Våning och hiss

I huset finns det två hissar.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft (FTX).

Energideklaration

Utfört

Utförd: 3/12 2021

Klass

B

Närområde

Väst på stan är den västra delen av centrala Umeå. Området ligger mellan Västra Esplanaden (fram till 2012 en del av E4/E12) i öst, Tvärån i väst, järnvägen i norr och i söder Strandpromenaden som följer Umeälvens norra strand längs hela innerstaden. Intill Broparken börjar Umeå stads äldsta bro över älven, den så kallade Gamla bron, som förbinder centrala Umeå med stadsdelen Teg. Gammal, fin bebyggelse. Väst på stan består av gammal, fin bebyggelse och området sträcker sig någon kilometer från centrum. Om du bor väst på stan har du nära till älven med sin långa strandpromenad, gröna parker, Noliahallarna, charmiga butiker, Umeå stadshus, minigolfbana och du är omringad av kulturmärkta byggnader. Väst på stan står flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden 1888, bland andra den säregna gulfärgade byggnaden ”Smörasken”. Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeåälven i söder. Här finns gymnasieskolan Dragonskolan, Nolia, Umeå stadshus, Hovrätten för Övre Norrland och löjtnant Grahns gård.

Byggnad

Byggår

2020

Övrig byggnader

Till lägenheten hör ett varmförråd, beläget i källarplan. Cykelförråd i entréplan och källarplan.

Förening

Namn

BRF Västra Stranden 1.

Organisationsnr

769633-8974.

Gatuadress

Kvarnvägen 3A.

Postnr

90320.

Ort

UMEÅ.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder