Snipgränd 163

Västra Ersboda, UMEÅ

Välkommen till Västra Ersboda och denna renoverade markplanstvåa med ett av områdets bästa lägen! Dubbla uteplatser varav en med stor altan i söderläge som vätter ut mot trevlig grönyta. Praktiskt lägenhet med god förvaring, förråd på framsidan ca 7 kvm, bra standard och ett ljust och rymligt vardagsrum! Här bor ni med närhet till Stora Birk handelsområde, goda bussförbindelser, fina grönområden och motionsspår. Välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
1 495 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

3 718 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

60 m²

Våningsplan

1 / 2

Hiss

Nej

Byggnadsår

1981

Fastighetsmäklare

Profil

Andreas Ahlm

070-554 29 65

andreas@ahlmdahl.se

Rum

  • Rumsbeskrivining

    Välkomnas av entré med klädkammare till förvaring. Direkt till höger ligger kök i vinkel med vit inredning och matchande kakel. Kyl/frys, diskmaskin, fläkt och spis. Inrymmer plats för matbord intill fönster ut mot framsidan. Badrum med ljus plastmatta och grå våtrumstapet. Handfat med kommod, badrumsskåp, wc och dusch med vikbara duschväggar. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flertal fönsterpartier och balkongdörr. Utgång till den rymliga altanen i söderläge. Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring via skjutdörrsgarderob.

Balkong och uteplats

Stor uteplats på baksidan i söderläge och på framsidan finns plats för bord och stolar i norrläge.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 26/2 2020

Klass

D

Drift per år

Elförbrukning

3 216 kr

Summa

3 216 kr

Närområde

Ersboda – en av Umeås nyare stadsdelar och tydligt planerad för variation. Här finns en bredd i bebyggelsen; höga, låga, stora hus, små hus, terasshus och enfamiljshus – i både trä och tegel. Allt i en medvetet blandad form för att motverka ensidighet och segregation. Ersboda är en stadsdel som är naturskön. Befolkningen är ung och här det finns gott om mötesplatser, arbetsplatser, handel och stora grönområden. Det prisbelönta Folkets hus är mycket välbesökt och bjuder på kultur, bibliotek, föreställningar och dans. Föreningslivet är livaktigt och på Ersbodaängarna finns plats för fotbollsmatcher, lek och odling i kolonilotterna. Förutom goda möjligheter till rekreation inom stadsdelen, är stadsdelen dessutom omgärdad av fina rekreationsmöjligheter såsom Nydala, I 20-terrängen och de fina miljöerna i norr utmed Tavleån. Boende på Ersboda har tillgång till Umeås kanske bredaste serviceutbud och genom stadsdelen löper två av stadens stomlinjer för kollektivtrafik. Förutom tydliga grönstråk genom området är det också nära till rekreation vid Tavleån och Nydala samt på Stadsliden.

Byggnad

Byggår

1981

Renoveringar

2019: Skjutdörrsgarderob i sovrummet. 2018: Nytt kakel i köket och eluttag. Nytt staket vid entrén och målning staket vid altanen. 2016: Ny diskmaskin. 2014/15 Renovering badrum. Målning tak, dörrar och nya tapeter. Nytt kylskåp.

Övrig byggnader

Lägenhetsförråd som tillhör lägenheten. I föreningen finns kvartershus innehållande tvättstuga, fritidslokaler och bastu.

Förening

Namn

Brf Snipan.

Organisationsnr

716415-2147.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder