Kvarnvägen 5

Väst på stan, UMEÅ

Väst på stan » Älvsnära 3:a med inglasad balkong

Drömmer ni om att bo med utsikt ner mot Tvärån, ett stenkast från älven med bad och båtliv samtidigt som ni värdesätter bostadens utformande och föreningens ekonomi? Voilá, här har ni ert framtida boende - en smakfullt renoverad 3:a som måttar 78 väldisponerade kvadratmeter! Enhetliga golv, smakfull färgsättning, helkaklat badrum med egen tvättdel samt ett fullt utrustat kök. Ljust och luftigt vardagsrum, två ombonade sovrum och en inglasad balkong. Lägenheten är genomgående renoverad år 2016! » I avgiften ingår värme, vatten/avlopp, tv och bredband. Solid förening med fina faciliteter för sina medlemmar, bl.a. samlingslokal med köksdel, bastu och relax beläget högst upp i huset med vacker älvsutsikt. Tvättstuga, ytterligare en bastu samt lägenhetens förråd återfinns nere i källaren. Här bor ni med direkt närhet till Tvärån, älven och dess fina promenadstråk, matbutik, stadskärnan och med goda bussförbindelser till Universitetet och NUS.

Rum

  • Rumsbeskrivning.

    Ljus och välkomnande hall med gott om svängrum! Under era fötter ligger ett stilrent och slitstarkt klinkergolv som övergår till ett fint laminat som ramas in av vita väggar, en fondvägg målad med grå kalkfärg och spotlights i taket. Här finns det plats för både avhängning och förvaring. Snyggt, hemtrevligt kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Maskinparken består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Matbordet placeras med fördel intill fönsterparti. Från köket tar ni er ut på den inglasade balkongen med vy över den grönskande innergården och Tvärån. Väl tilltaget badrum som kostats på vid genomförd renovering. Helkaklade ytor, golvvärme och egen tvättdel som inkluderar tvättmaskin, torktumlare ovanpåliggande bänkskiva samt väggfasta skåp. Vidare finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschhörna med takdusch. Vardagsrummet är ljust och rymligt - något som förstärks ytterligare tack vare stora fönster i två väderstreck. Här ges ni goda möbleringsmöjligheter med utrymme för variation och plats ges för såväl soffgrupp som matsalsbord. Härifrån ser ni Tvärån och en glimt av älven! Lägenhetens två sovrum ligger placerade på varsin sida om vardagsrummet. Det ena sovrummet är något större i storlek och rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och tre stora garderober. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, gästrum och/eller kontor, här finns rymlig garderob som ingår i köpet.

Balkong, uteplats och bilplats

Inglasad balkong, läge norr.

P-plats med motorvärmare, 6 st. Carport, 18 st. Garage, 10 st. Separat kö tillämpas.

Byggnad

Byggår

1970

Renoveringar

2012-2014 » Påbyggnad med 8 bostadsrätter, relaxavdelning samt installerat ny hiss 2014-2015 » Nytt cykelgarage på gården 2017-2018 » Nytt soprum 2018-2019 » Ny filtreringsbrunn på dagvattenledning 2019-2020 » Byte garageportar.

Övrig byggnader

Högst upp i huset har föreningen en samlingslokal med bastu och relax, här bjuds ni på en fin utsikt ner mot älven! I källaren återfinns ytterligare en bastu, rymlig tvättstuga, lägenhetsförråd och matförråd.

Förening

Namn

Brf Plogen.

Organisationsnr

794000-3762.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder