Timmermansgatan 10B

Teg, UMEÅ

Perfekt planerad enrummare i attraktivt och lugnt område på Teg. Här bor du intill vackra Umeälven och med promenadavstånd till centrumkärnan. God förbindelser till Universitet och NUS.

Fakta

Utgångspris
1 245 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

2 415 kr/mån

Rum

1 st

Boarea

30 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Byggnadsår

1954

Fastighetsmäklare

Profil

Andreas Ahlm

070-554 29 65

andreas@ahlmdahl.se

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Välkomnas av entré med ekparkettgolv och god förvaring via skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Rakt fram ligger badrummet med vitt kakel och grå klinker. Handfat med kommod, badrumsskåp, wc, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar. Allrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Charmigt vindsfönster med bra ljusinsläpp och ett komplett kök med köksö som ger extra arbetsyta. Smart planerad sovalkov som tillåter en varierad möblering. Intill lägenheten finns tillhörande förråd.

Balkong, uteplats och bilplats

Det finns garage och parkeringsplatser i föreningen. Möjlighet att hyra parkeringsplats för 280kr/månad.

Våning och hiss

Hiss finns ej.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 13/12 2017

Klass

D

Närområde

Teg har succesivt byggts ut genom åren, vilket har skapat en mosaik av bebyggelsemiljöer med spår av olika planeringsideal där stadsdelens årsringar och struktur tydligt kan tydas. Det som först var enskilda gårdar, som sedan blev separata bykärnor till att de sammanvuxna byarna slutligen införlivades i Umeå stad. Förnyelse- och förtätningsprojekt som Söderslätts tidstypiska ringgator och egnahemsbebyggelse berättar också sin del av historien. Detta är en stadsdel med bred variation som ligger många nära hjärtat. En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Även slätten präglar karaktären i stadsdelen och är en viktig rekreationsresurs. För rekreation är också Röbäcksskogen central. På Söderslätts handelsområde finns Avion med Ikea utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats på cykelavstånd till centrum. Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik. Det finns anledning att hålla span på Tegsområdet då det här planeras några av de allra största framtida stadsutvecklingsprojekten. Förutom den betydande omvandlingen av gamla E4 handlar det även om utbyggnad på Öns norra spets med plats för uppemot 7 000 boende.

Byggnad

Byggår

1954

Övrig byggnader

I anslutning till lägenheten finns tillhörande förråd. I källaren finns tvättstuga, cykelförråd och matkällare.

Förening

Namn

Brf Timmermannen, Umeå.

Organisationsnr

769614-8340.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder